We staan in de finale!

Finale BusinessPlan Competitie!

Zoals in onze eerdere nieuwsbrief vermeld, doen we mee aan de Ondernemen Zonder Grenzen BusinessPlan Competitie 2014. Uit de 50 deelnemers heeft de jury 12 finalisten gekozen.

De jury vindt ons plan zo inspirerend, dat we door zijn naar de finale! Met ons zijn er nog 11 sociale ondernemers door, die hun plan mogen pitchen voor een groot publiek, investeerders, ondernemers, experts en pers. Wij zijn super trots dat wij finalist zijn! Onwijs leuk en spannend!

Kom ons aanmoedigen!

De winnaar wordt op de dag zelf gekozen door de vakjury en door het publiek. Het publiek mag stemmen en heeft zo invloed op de uitslag. Wie zin heeft om ons aan te moedigen en te helpen dat wij het land uit gaan 😉 kom ons aanmoedigen. Als je vóór 2 november kaartjes koopt, dan krijg je early-brid korting. Kijk op: Inschrijving finale Ondernemen Zonder Grenzen.

De finale vindt plaats op vrijdag 21 november in de van Nelle fabriek in Rotterdam van 14.30 tot 17.30. Om 18.30 begint de internationale finale van Get in the Ring, met het OZG-kaartje mag je gratis naar binnen.

Get in the ring

Voor de netwerkers onder ons, de volgende bedrijven hebben bevestigd dat ze komen:
Oneworld,  Baaz, De Volkskrant, Sprout en De Telegraaf. Ook zijn er verschillende investeerders aanwezig via de Investeerders club, Icco Impact funds, Rabobank Inclusive Business Fund en andere Business Angels. Verder verwachten we experts op het gebied van marketing, communicatie, financiën, juridische zaken, buitenlandse zaken en natuurlijk vele andere ervaren ondernemers. Deze lijst groeit elke dag.