1% Student Battle

USE YOUR BRAINS FOR A CHANGE

Tijdens de 1% Student Battle worden studenten door 1%Club en Accenture uitgedaagd om in zelf samengestelde teams hun expertise en vaardigheden in te zetten voor sociaal ondernemers wereldwijd. Die ondernemers zitten met een dringende vraag. CoralGardening is een van de acht projecten die een uitdagende vraag bij de studenten heeft neergelegd.

De 8 teams die vanuit alle aanmeldingen worden geselecteerd werken, onder begeleiding van een Accenture consultant, aan een business case van één van de 8 1%Club projecten die centraal staan. Hierdoor helpen zij een ondernemer in een ontwikkelingsland met een oplossing voor een belangrijke uitdaging.

1CLUB_logo

 

 

 

 

 

Naast het oplossen van deze business case voert elk team een crowdfunding campagne voor het door hun gekozen project. Tijdens het finale event op 5 juni wordt het winnende team bekend gemaakt: zij zullen het project daadwerkelijk bezoeken en de door hun ontwikkelde oplossing implementeren.

Waarom meedoen aan de 1% Student Battle?

De 1% Student Battle is voor jou als student een unieke manier om samen te werken met ambitieuze sociale ondernemers in ontwikkelingslanden en ze verder te helpen met hun business. Tegelijkertijd vergroot jij je eigen kennis, vaardigheden én netwerk. Jij en je team werken samen met gedreven consultants en partners van Accenture en ervaren wat het werken als consultant inhoudt. Als jouw team wint maak je bovendien een bijzondere reis naar het land & project waaraan je hebt gewerkt en krijgt de kans om ter plekke de door jullie bedachte oplossing te helpen implementeren.

 

student2

 

 

 

 

 

 

 

Aanmelden
Kies één van de 8 cases, stel een team samen van 3 tot 5 gedreven studenten en stuur jullie creatieve pitch in.

Battle
De 8 genomineerde teams krijgen een Accenture coach, werken aan de oplossing van de business case en voeren elk een crowdfunding campagne.

Logo Accenture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finale
In de finale strijden de teams om een reis naar het ontwikkelingsland en het ter plekke implementeren van de oplossing.

Meer informatie over de 1% Student Battle

Meer informatie over onze uitdaging.