Bouw mee aan een gezonde zee!

Jouw bijdrage aan een gezonde zee is essentieel. Je hebt net gelezen dat Vera en Frank een prototype van het nieuwe kunstmatig rif hebben gebouwd. In april gaan ze terug naar Thailand om daar de CoralGarden neer te zetten. Hier kan jij aan mee bouwen. Om de CoralGarden te realiseren wordt er heel binnenkort een crowdfund campagne gestart. Het opgehaalde geld wordt alleen besteedt om lokaal de materialen te kopen voor het bouwen van het rif en de kosten van het onder water plaatsen van de beelden. Vera en Frank investeren zelf in de reis- en verblijf kosten en hebben in die tijd geen inkomsten.
Omdat je lid bent van de CoralCommunity krijg je als eerste de artist impression van het nieuwe kunstmatige rif dat CoralGardening wil gaan bouwen te zien. De mooie artist impression is belangeloos gemaakt door Zes X Zes Visuele Communicatie.

Concept CoralGarden
Concept CoralGarden

 

 

 

 

 

 

We snappen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en gelijk willen helpen met bouwen, maar wacht even tot de crowdfund pagina online staat. Hoe meer geld er met de crowdfund opgehaald wordt, hoe meer van het ontworpen rif gebouwd kan worden. Jij kan een bijdrage leveren door:

  • Natuurlijk te doneren tijdens de crowdfund campage op de campagne pagina;
  • De boodschap van CoralGardening te verspreiden/delen en “Like-en” en verspreiden/delen met je vrienden en collega’s;
  • (tweede-hands) duik-, computer- en communicatie apparatuur schenken (kijk voor de lijst met benodigde apparatuur op onze deze pagina);
  • Fundraising activiteiten te organiseren voor CoralGardening. Wij kunnen helpen bij promotie via onze kanalen en natuurlijk mooi beeldmateriaal delen voor bijvoorbeeld posters.

Samen kunnen we een mooi rif bouwen om de zee weer gezond te maken. Jouw bijdrage komt rechtstreeks ten goed aan het project in Koh Tao, Thailand.

Zodra de campagne van start gaat, zullen we je op de hoogte brengen, inclusief de link naar de pagina.