KevMic Bedankt

Koraalriffen bouwen is een arbeidsintensieve dure aangelegenheid. Aangezien we het geld van de crowdfunding alleen besteden aan het daadwerkelijk realiseren van de beeldentuin, komen overige kosten op rekening van de oprichters. Om die reden zijn we blij met donaties en schenkingen van (tweede-hands) duik-, computer- en communicatie apparatuur. We kunnen meerdere duiksets gebruiken voor zowel de permanente staf op het project, als voor de vrijwilligers die langs komen. Wij bedanken KevMic voor zijn gulle donatie van 2 trimvesten.

Marcel bedankt!

Heb je nog ongebruikte apparatuur liggen? Of heb je contact met een bedrijf in duik-, computer- en communicatie apparatuur en draag je de koraalriffen een warm hart toe? Kijk op onze site waar we nog behoefte aan hebben.

Wij zijn er heel blij mee!!!