Workshop KoraalTuinieren op Duikvaker groot succes

Afgelopen weekend was CoralGardening weer aanwezig op de Duikvaker. Al eerder hebben we een workshop KoraalTuinieren gegeven en ook nu was dat weer erg geslaagd. De hele dag hebben kinderen hard gewerkt om een nieuw beeld te ontwerpen voor onze volgende CoralGarden. Het was soms zo druk dat we zelfs kinderen hebben moeten wegsturen omdat er geen plaats meer was. Op de Facebook van CoralGardening staat een overzicht van de creaties. Tot 22 februari kun je nog stemmen op het mooiste ontwerp, simpelweg door het ontwerp van jouw voorkeur te liken. Het ontwerp met de meeste likes ontvangt de publieksprijs én wordt, zodra daar budget voor is, in een toekomstige CoralGarden gerealiseerd!

 

DSC_2357 - 1142 WEL

 

 

 

 

 

 

Wil je nog even na genieten van de Duikvaker of heb je het gemist? Bas heeft voor CoralGardening een mooie impressie van Duikvaker 2016 van de dag gemaakt. Iedereen die op de beurs aanwezig was en/of ons heeft geholpen: bedankt!