Gratis doneren? Ja, het kan!

Het is mogelijk om aan CoralGardening te doneren zonder dat het je geld kost. Hoe doe je dat? Er is een nieuwe dienst waarbij je online spullen en diensten koopt voor de normale prijs en dan gaat er een percentage van de prijs naar een goed doel. Naar welk goed doel kan je zelf bepalen. Natuurlijk vragen wij je om CoralGardening te selecteren. Wil je weten hoe, lees dan verder.

HelpFreely is een platform waarmee je online aankopen kunt doen bij jouw favoriete winkel waarbij een percentage wordt gedoneerd aan een goed doelen. De aankoop kost hetzelfde, of je nou via HelpFreely of rechtstreeks bij de online winkel betaalt. Om het handiger te maken is er een app die je kunt installeren, zodat je bij het zoeken naar een reisboek over Thailand meteen via HelpFreely naar de pagina van eBay kunt gaan en bij de betaling meteen een donatie door HelpFreely aan het goede doel wordt gedaan.

ShophulpOnline

Je kan zelf een goed doel of meerdere doelen instellen, de app onthoudt dit goede doel en je hoeft bij je aankopen niet meer na te denken of en welk doel je wilt ondersteunen. Inmiddels zijn er al honderden winkels bij HelpFreely aangesloten. Denk aan Gaastra, Hunkermoller, Greetz, Hema, Groupon, eBay enzovoort. Kijk op de website of jouw favoriete winkel erbij staat. Of nog beter, meld je aan als Hero via deze link, om zo CoralGardening te ondersteunen. Deel de link ook met andere fanatieke winkelaars, zodat er meer mensen mee doen.helpfreely-facebookMocht je ooit thuis te horen krijgen dat je te veel geld uitgeeft aan winkelen? Dan heb je nu een mooi excuus: “Ik shop niet, maar ondersteun CoralGardening.”

Aan alle Hero’s alvast bedankt voor het installeren van de App 🙂