Vrijwilliger in het zonnetje: Jij

Ben jij onze nieuwe vrijwilliger in het zonnetje? Met de uitbreiding van onze CoralGarden komt ook een uitbreiding van ons netwerk en activiteiten. Wij nemen het contact met onze omgeving en de zorg voor koraalriffen serieus.

Vind je het leuk om op een evenement (filmvertoning, beurs of andere bijeenkomst) mensen te informeren over CoralGardening of lezingen te geven, dan horen we graag van je!

We zoeken ook nog specifiek naar iemand die ons kan helpen bij het beheer van onze website. Mocht je hem nog mooier en toegankelijker willen maken, dan ben je van harte welkom. Ben je bekend met het opzetten en beheren van een webshop, dan willen we graag horen hoe je ziet dat we onze handgemaakte sierraden en beeldige zeedieren bij toekomstige liefhebbers terecht komen.

Draag bij met jouw kwaliteiten aan een gezond rif.
Draag bij met jouw kwaliteiten aan een gezond rif.

Neem contact met ons op via ons contactformulier.