Meebouwen op Koh Tao

Koraalriffen herstellen doe je niet in je eentje. Daar zijn veel mensen bij betrokken. Van overheidsinstanties voor de vergunning, tot vrijwilligers die de daadwerkelijk bloem bouwen. Op YouTube staat een korte impressie van het bouwen van de bloem op land. Abonneer je op ons YouTube kanaal zodat je als eerste ziet wanneer er een nieuwe film wordt geplaatst.

volunteers-coralgardening-flower-building-koh-tao
Kippengaas monteren voor bloemblad

Een van de vrijwilliger die hier op Koh Tao heeft meegeholpen, heeft zijn ervaring naar ons gemaild. Voor de volledigheid staat het in de oorspronkelijke taal:

“Frank and Vera the day we spent helping you guys was amazing! I think you guys helped me more though! I have a massive amount of respect for the both of you and what you have achieved. This island and its waters are clearly in need of some assistance if it is to stay healthy for future generations and you are helping make this move towards sustainable tourism and coral regeneration. I had a great time and look forward to assisting you guys again soon

regards

H. H.”

Team van Blue Immersion heeft zich ingezet om een bloem te bouwen.
Bedankt Blue Immersion voor het mee bouwen!

 

Wil jij meebouwen aan een gezond koraalrif op Koh Tao?
Neem contact op met ons.