Lezingen CoralGardening

Tijdens een koude gure winteravond, is er niks leukers dan met een warm drankje, droog binnen te zitten en naar mooie verhalen over tropische koraalriffen te luisteren. CoralGardening heeft een aantal groepen verblijd met hun ervaringen van het herstellen van riffen in Thailand. Van groepen met enthousiaste duikers tot een Wild&Eco Thema klas van een middelbare school. Allemaal wilden ze meer weten over het belang van koraalriffen en…..

CoralGardening geeft lezing aan de Wild&Eco Thema Klas van de Steenspil.
CoralGardening geeft lezing aan de Wild&Eco Thema Klas van de Steenspil.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zegt men wel eens. Zodoende is er niks leukers om een klas met middelbare scholieren uit te leggen wat koraal is en het belang van koraalriffen voor ons mensen en de natuur. We mochten de Wild&Eco Thema klas van de Steenspil meenemen op een reis onder water. Ze waren zeer geïnteresseerd en zijn nu plannen aan het maken hoe ze zelf een bijdrage kunnen leveren aan de CoralGarden. We kijken uit naar welke creatieve ideeën de jeugdige groep mee komt. Nicolle bedankt dat we ons verhaal mochten vertellen aan jouw leerlingen.

Kom naar de Duikvaker om een lezing bij te wonen.