Ineke en Guus schrijven naam op een bloemblad.

Liefde verbindt

Er komen steeds meer mensen uit Nederland om mee te bouwen aan de CoralGarden. Sommige komen speciaal voor ons naar Thailand en anderen hadden al een reis geboekt en wijzigen hun schema om bij ons langs te komen. Zo ook Ineke en Guus, die we op de Duikvaker 2017 hebben ontmoet. Ze bleken een bijzonder verhaal te hebben:

Ineke en Guus schrijven naam op een bloemblad.
Ineke en Guus schrijven naam op een bloemblad.

“Zo’n 15 jaar hebben wij (Guus, Jürgen en ik) overal gedoken en vuil en visnetten van het koraal gehaald. Wij waren echt de 3 musketiers. Jürgen (mijn toenmalige man) is een tijdje geleden overleden, en ik ben nu getrouwd met Guus. Het leek ons een passend idee een onderwatermonument voor Jürgen en ons te maken. DIT was waar hij voor stond en waar wij voor staan. ”
Guus en Ineke

Ineke en Guus tonen trost de door hun gedoneerde bladen.
Ineke en Guus tonen trost de door hun gedoneerde bladen.

Guus en Ineke hebben 2 dagdelen geholpen en 2 kleine bloembladen afgemaakt. Één met hun twee namen er op en één ter herinnering aan Jürgen.

Ter nagedachtenis aan Jürgen.
Ter nagedachtenis aan Jürgen.