Beautiful healthy reef

We dagen je uit om mee te doen aan het Coral Reef Engineering Lab

Op 13 juni tot 16 juni vindt het Border Sessions festival plaats. Het is een Tech Culture Festival, waar je uit je dagelijkse routine kunt stappen. De kans om uw medereizigers naar een mooie toekomst de hand te schudden, mensen met een missie die niets als vanzelfsprekend beschouwen. Een vierdaags festival om te ontdekken hoe technologie een krachtig hulpmiddel kan zijn voor positieve verandering. Het motto van dit jaar is: “Missions too important to jeopardise”.

BorderSessions June 2018 CoralGardening

Border Sessions nodigt je uit om mee te doen aan de aankomende 7e editie. Met meer dan 20 labs, een conferentie met meer dan 40 sessies, een hackathon, een diner en nog veel meer … We bereiden het samen met u voor. Stuur Border Sessions uw profiel en start het gesprek om de toekomst samen vorm te geven.

Op 15 juni neemt CoralGardening deel aan het Coral Reef Engineering Lab, waar twee van onze vraagstukken worden voorgelegd aan allerlei verschillende (inter)nationale experts om samen een oplossing te vinden. Wil jij je creativiteit gebruiken om koraalriffen te herstellen? Kom ook en doe met ons mee!

Beautiful healthy reef
Een mooi gezond rif.

Het is geen mysterie dat koraalriffen worden bedreigd. De wereldwijde achteruitgang van koraalriffen brengt de voedsel- en inkomstenbron, evenals de kustbescherming van miljoenen mensen in gevaar. Onze missie is om het tij te keren. We willen deelnemers van het Coral Reef Engineering Lab bijstaan ​​om samen innovatieve en baanbrekende oplossingen te vinden voor het oplossen van de wereldwijde achteruitgang van koraalriffen. Wij geloven in de kracht van diversiteit, oude ideeën omvormen tot nieuwe inzichten, nieuwe allianties vormen en de problemen voor koraalriffen op een niet-conventionele manier aanpakken.

Tijdens het lab dagen we je uit om je met mensen uit alle geledingen te storten op deze casestudies, om oplossingen te vinden voor behoud en herstel van koraalriffen. Alle ideeën die tijdens de workshop worden gevormd, zullen in aanmerking worden genomen voor de real-life implementatie. Dus ben je een kunstenaar, ecoloog, ingenieur, architect, bankier, boer, leraar, kortom een ​​mens met je eigen achtergrond? En wil jij jouw creativiteit en kennis gebruiken voor het beschermen van een van de meest diverse ecosystemen op aarde?

Programma Ocean Floor Lab op Border Sessions
Programma Ocean Floor Lab op Border Sessions

We dagen jou uit om jezelf onder te dompelen in de kleurrijke wereld van koraalriffen en onze missie te steunen!