The Old Pirate sponsort CoralGardening met nieuwe duikapparatuur.

Koraalriffen herstellen kan je niet alleen

Koraalriffen herstellen kan je niet alleen, de oceaan is veel te groot! Alle hulp is welkom en daarom is het hartverwarmend als iemand weer aanbied om CoralGardening te steunen. Soms wordt je ook nog overdonderd door de goedgeefsheid van de sponsor!

Zo sprak Diego van The Old Pirate ons aan op de beurs Boot en Duikvaker. Hij wilde ons wel sponsoren met nieuwe duikapparatuur. Voor diegenen die The Old Pirate nog niet kennen, het is de importeur en groothandel van allerlei duikapparatuur. Van de kleinste onderdelen tot complete duikuitrustingen. In hun net geopend winkel kan je alles op je gemak bekijken en testen. Naast de winkel is namelijk ook de duikschool Li-Diving gevestigd met hun eigen duikvijver. De duikvijver is ideaal voor het testen of je duiken leuk vind en het oefenen van je vaardigheden. En er is ook nog wat moois te zien onder water.

Na Duikvaker zijn we bij The Old Pirate langs gegaan. We lopen door de zaak en Diego vraagt waar CoralGardening behoefte aan heeft. We noemen alleen de echt noodzakelijke dingen op. Maar Diego dringt aan en geeft meer dan we kunnen wensen. De lijst blijft groeien en is te lang om op te noemen, uiteindelijk gaan we de deur uit met o.a. 2 trimvesten Tigullio T52, een nieuwe manometer voor Vera, twee reels, een schitterend OrcaTorch zaklamp met polsband, een aantal meshbags, 2 waterdichte rugzakken en een rugzak om de duikapparatuur zelf te vervoeren. Erg handig als je op de fiets Koh Tao rond gaat. En dat is nog niets alles, binnenkort volgt er nog meer….

The Old Pirate sponsort CoralGardening met nieuwe duikapparatuur.
Diego van The Old Pirate sponsort CoralGardening met nieuwe duikapparatuur.

De Tigullio T52 trimvesten zijn ideaal voor ons werk onder water. Het zijn semi-wings en daardoor goed te trimmen. Hierdoor kan je mooi horizontaal boven het kunstmatig rif je werkzaamheden uitvoeren, zonder dat je bang hoeft te zijn iets aan te raken. Op zijn kop hangen is ook een fluitje van een cent. De grote zakken en vele D-ringen maken het mogelijk om veel gereedschap en benodigdheden mee te nemen. De trimvesten hebben ook veel drijfvermogen, dus het eventuele extra gewicht dat je meeneemt kan eenvoudig gecompenseerd worden.

The Old Pirate en Diego bedankt voor de donatie, we gebruiken het met veel plezier!

Our new Tigullio T52
Ons nieuw trimvest – Tigullio T52
Vera in actie met nieuwe apparatuur.
Vera toont het nieuwe trimvest
Deployment artifical reef CoralGarden
En wat vinden we hier van?

Bouw mee aan een gezonde zee en doneer aan CoralGardening.