Privacy enzo

Op 25 mei 2018 is de nieuwe wetgeving omtrent privacy, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), van kracht gegaan. Er was al veel geregeld op dit vlak, maar nu is jullie privacy nóg beter beschermd. De nieuwe regelgeving betekent dat we de (persoons-) gegevens die we van jullie hebben ontvangen alleen mogen gebruiken voor het doel waarvoor jullie deze gegevens aan ons hebben verstrekt. Logisch toch!!!

Voor de zekerheid benadrukken we dat je te allen tijde de mogelijkheid hebt je af te melden voor de nieuwsbrief en/of als donateur (maar we hopen natuurlijk dat jullie gewoon verbonden blijven aan CoralGardening!), dat we alleen de hoognodige gegevens opslaan én dat we deze gegevens nooit aan anderen zullen verstrekken zonder jouw expliciete toestemming.

Heb je nog vragen, of wil je meer weten, kijk dan op de website voor onze Privacyverklaring. Deze zal medio september beschikbaar zijn.