Presentatie over CoralGardening in Lush winkel Den Bosch

Charity pot van Lush

Afgelopen oktober stond CoralGardening op een erg kleurrijke en geurrijke plek: de LUSH winkel in Den Bosch. De hele dag stond in het thema van koraal en CoralGardening, en Esmee heeft samen met de medewerkers van LUSH  zo veel mogelijk mensen verteld over het belang van koraalriffen en hun herstel. Filmpjes, echt koraal, enthousiasme, een “wedstrijd” en de verkoop van de charity pot maakte het een geslaagde dag. Maar liefst 150,15 euro is opgehaald voor CoralGardening!

Bezoekers werd gevraagd om de een naam te verzinnen voor de red breasted wrasse die in de CoralGardening woont. De bezoekers hebben met grote meerderheid gekozen voor Suppy.

Geheel verzorgd, gehydrateerd en gemotiveerd keren we weer terug naar de alledaagse werkzaamheden van CoralGardening die we kunnen uitvoeren met behulp van deze donatie.

Koraal in de Lush winkel in Den Bosch
Koraal in de Lush winkel in Den Bosch

LUSH, bedankt voor de samenwerking! Wil jij op werk of op school ook geïnspireerd worden door CoralGardening? Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden, we komen graag nóg meer vertellen dan u in deze nieuwsbrief kunt lezen.

Esmee vertelt over CoralGardening in de Lush winkel in Den Bosch
Esmee vertelt over CoralGardening in de Lush winkel in Den Bosch

Groeten uit Nederland,
Esmee