Workshop Koraal Tuinieren voor de duikers in spe.

Duik in de wondere wereld van koraal

Koraalriffen zijn en blijven erg boeiend. Ze zijn een wondere wereld, die niet voor iedereen toegankelijk is. Vandaar dat er op de Duikvaker nu extra aandacht is voor koraal. Wij zijn natuurlijk weer aanwezig.

Wil je ons persoonlijk ontmoeten? Kom dan langs, kom naar de Duikvaker op 2 en 3 februari in Houten. Hoor ervaring uit eerste hand van Willem en/of Steven hoe het is om een kunstmatig rif onder water te plaatsen of maak kennis met onze mariene ecoloog Ingrid.

Natuurlijk is er voor de kinderen weer de mogelijkheid om mee te doen aan de workshop “Ontwerp een nieuw huis voor vissen”. Op die manier dragen zij ook bij aan het beschermen en herstellen van koraalriffen. De workshop KoraalTuinieren wordt weer georganiseerd door Inge Aarden. Ook hebben we speciale spelletjes waarmee ze leren hoe alle dieren op een koraalrif samenwerken. Daarnaast hebben we ook de Coral Experience, met……

Workshop Koraal Tuinieren voor de duikers in spe.
Workshop KoraalTuinieren voor de duikers in spe.

We gaan graag met u in gesprek, om te kijken wat de kansen voor koraal behoud en herstel zijn en hoe u daar aan kunt bijdragen. Ook geven we een lezingen over de spannende ontwikkelingen bij het herstellen van koraalriffen.

Kom langs op Duikvaker voor een boeiende reis onder water. Of meld je aan op www.coralgardening.org voor meer informatie over koraalriffen, onze herstelmethode en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Wil je zelf onderdeel uitmaken van het nieuwe rif? Natuurlijk is het mogelijk om ter plekke een deel van onze volgende beelden voor op Bangka Island te sponsoren.