Ook zin in Duikvaker?

Hebben jullie ook weer veel zin in Duikvaker? Deze editie heeft het thema koraal!

Dit jaar hebben we extra veel activiteiten voor jong en minder jong. Dompel je onder in koraalriffen met een blik in de CoralExperience, ontwerp met ons het nieuwe rif in Indonesië, spreek je uit voor een plastic-vrij koraalrif en zet je eerste stap daarheen met je eigen gepersonaliseerde tas, doe mee aan de design contest voor de nieuwe T-shirts van CoralGardening, bedenk een gave slogan voor op het T-shirt, maak je eigen KLEIne kunstmatig rif voor thuis in de workshop KoraalTuinieren!

Stand 226
Informatie over onze stichting, over het project op Koh Tao, Thailand, verhalen uit eerste hand van degenen die de CoralGarden op Koh Tao hebben aangelegd, beelden en foto’s van de CoralGarden en de plannen voor het nieuwe rif in Indonesië. Vraag ons ook naar deelname aan onze workshops op jouw volgende vakantie locatie, Bangka Island, Indonesië.

Bouw mee aan het nieuwe rif in Indonesië
CoralGardening is gestart met de aanleg van een nieuw rif op Bangka Island in Indonesië. We gaan een door dynamiet visserij verwoest gebied herstellen. Op Duikvaker kun je jouw persoonlijke rif mee bouwen. We voorzien jouw rif van een door jouw gekozen naam. Heb je een leuk idee voor het uiterlijk van het nieuwe rif, dan ontwerpen we samen met jou een werkende constructie.

Workshop KoraalTuinieren
De befaamde en populaire workshop KoraalTuinieren. Onder leiding van keramiste Inge maken de jongere bezoekers van Duikvaker hun eigen beeld voor in de koraal tuin. Dit KLEIne model mag geschilderd worden en mee naar huis genomen worden, of het wordt afgebakken en naar jou thuis gestuurd.

Workshop Plastic free Coral reefs
Personaliseer je eigen katoenen tas met leuke gekleurde stempels van allerlei zeeleven en voorzie hem van je naam. Stop hier je folders en aankopen van Duikvaker in en hergebruik hem natuurlijk honderden keren.

Plastic free Coral Reefs pledge
Ga op de foto met je eigen katoenen tas. Met je nieuwe tasje in je hand doe je mee aan de “plastic free coral reefs”-pledge en beloof je deze tas te gaan gebruiken om nog meer plastic vervuiling van koraalriffen weg te houden.

Slogan en T-shirt contest
We willen heel graag gave nieuwe T-shirts gaan laten maken. Hiervoor zoeken we een leuke tekening, afbeelding, een pakkende slogan of een combinatie van de twee. Omdat er meer creatieve geesten op Duikvaker rondlopen vragen wij jou mee te doen aan onze contests. De winnaar krijgt een eerste editie van het T-shirt en een leuk creatief aandenken.

Lezingen
Veran geeft een lezing over koraal, het ecosysteem en de activiteiten van CoralGardening in Thailand en Indonesië. Op beide dagen om 15:00 uur in Theater 1.

Kijk op onze facebook pagina hoe je een vrijkaartje kan winnen!

Tot ziens op zaterdag 2 en/of zondag 3 februari op Duikvaker in Houten.