Ontwerp je eigen linnen tasje.

CoralGardening op Duikvaker

Begin februari was het weer zo ver – we mochten ons wederom presenteren op de grootste Duikbeurs van Nederland: Duikvaker.

Met een team van enthousiaste vrijwilligers informeerden we talloze bezoekers over de droom van CoralGardening en de drie pijlers: Educate, Protect, Restore. Er was, net als voorgaande jaren, een drukbezochte workshop KoraalTuinieren, waar naast kinderen vooral veel vaders aan het boetseren waren. Verder hebben we meerdere inzendingen voor de nieuwe slogan ontvangen, ideeën opgedaan voor een nieuw t-shirt ontwerp, en – het allerbelangrijkst – we verwelkomden meer dan 60 nieuwe leden bij onze CoralCommunity!

Samen een drakenhoofd maken.
Ontwerp je eigen linnen tasje om zo minder plastic tasjes te gebruiken.
Voor een plastic free ocean!

Veel interesse was er ook in het project op Bangka Island, zowel van mogelijke vrijwilligers als van duikers die een cursus over (herstel van) koraalriffen zouden willen volgen. En alsof dat nog niet genoeg was heeft Veran op beide dagen een goed bezochte presentatie gegeven over het werk van CoralGardening.

Veran vertelt over koraal en het belang van een gezond ecosysteem.

Naar aanleiding van de enthousiaste ontmoetingen hebben ook veel mensen besloten om CoralGardening maandelijks te ondersteunen. Je kan nog steeds jouw steentje bijdragen: Be our Buddy en doneer ook een maandelijks bedrag voor een gezonde oceaan.

Ontwerp een huisje voor vissen.

Het was een buitengewoon succesvolle editie! Dank aan allen die het mogelijk hebben gemaakt, en….

..tot over 1 jaar!!

Bedankt voor jullie support.